Bon curs 2020/2021!

Iniciam un nou curs i com sempre, el començam amb molta il·lusió. Sabem que és un curs ben diferent i especial, però farem el possible per aconseguir donar normalitat a una situació que és ben nova per a tothom. Ens adaptarem i flexibilitzarem els recursos per tal de treure’n el màxim profit, sempre respectant les instruccions que ens venen donades per les Conselleries d’Educació i de Salut.

Com cada curs, tenim un nou lema.

Fes visible el teu invisible!

Aquest lema va ser seleccionat d’entre totes les propostes fetes per l’alumnat de l’escola durant el curs anterior i el trobam ben encertat. Ara que les mascaretes ens dificulten la comunicació no verbal, més que mai hem d’expressar amb paraules allò que sentim i que no es fa evident de forma visual. Trobem aquelles habilitats i potencialitats que probablement tenim latents dins nostre i donem a conèixer aquelles preferències, formes de ser, aficions… que no ens atrevim a revelar als altres. Acceptem i respectem la diferència. Donem importància al que realment ho és i evitem la superficialitat. Ja ho deia el Petit Príncep: “L’essencial és invisible als ulls”.

Bon curs a tothom!