Acabam el curs!

Com cada any, en arribar aquestes dates, l’escola duu a terme una sèrie d’activitats que serveixen per tancar el curs.

El Festival d’Estiu va tenir lloc el divendres dia 15 de juny i va comptar amb la participació dels cursos d’educació infantil i els d’educació primària, amb l’ajut inestimable d’alguns companys d’ESO. Representacions i balls van omplir el fosquet de somriures per part de les famílies i amics que els van voler acompanyar en un dia tant assenyalat.

I, a banda de les refrescant excursions d’alguns cursos a la platja, el moment més emotiu per gran part de l’alumnat, especialment el de 4t d’ESO, va ser l’acte de Comiat i Pas d’Etapa del darrer dia d’escola. Donem la benvinguda a l’alumnat d’infantil que ha de començar primària el proper curs, així com també els que passaran de 6è de primària a 1r d’ESO; i el grup de 4t d’ESO s’acomiada de tot el professorat i companys en un acte ben especial.

Des d’aquí volem desitjar a tothom molta sort en aquesta nova etapa que començau i molt bon estiu!

Festival de Secundària

El Festival de Secundària és un esdeveniment preparat pel mateix alumnat d’aquesta etapa. Aquest curs han volgut dedicar-lo a bandes sonores de pel·lícules. Com sempre, hi ha hagut des dels clàssics paybacks fins a actuacions en directe. El professorat també va voler participar-hi, com ja és habitual, amb una actuació sorpresa i fora de programa.

Podeu veure’n algunes imatges en la següent galeria.

Sant Antoni 2018

Hem celebrat Sant Antoni i ho hem fet amb activitats relacionades amb la nostra cultura i tradicions.

A ESO varen fer una gimcana cultural i l’alumnat de primària va gaudir dels jocs populars proposats.

Tot acompanyat per una torrada de sobrassada i botifarró espectacular preparada per les famílies. A elles, moltes gràcies!

Algunes imatges de la jornada.

Excursió de primària

Ja tenim publicades a aquesta web algunes imatges de l’excursió conjunta de l’etapa primària a Cala Mitjana. Allà vam poder gaudir dels coneixements d’en Pere Fraga. L’alumnat de 5è i 6è va arribar a Trebalúger mentre feia un taller de descoberta del bosc. Després encara vàrem tenir temps, abans de dinar, d’aprofitar un dia esplèndid a la platja.

Accediu a la galeria

Seleccionats per a “Rutas Literarias”!

La nostra escola  ha estat un dels  16 centres  guardonats a nivell estatal  amb una beca per participar en el programa nacional de Rutas Artísticas, Científicas y Literarias. Aquestes beques són atorgades des del Ministeri d’Educació a centres que presenten un projecte innovador i que motivi  els alumnes en diverses tasques de caire artístic, científic i/o literari. En aquesta convocatòria, el projecte a presentar devia fomentar la lectura de la poesia de Miguel Hernández,  ja que aquest any es commemora el 75 aniversari de la seva mort.

El projecte presentat pel nostre centre, i que recull tota una sèrie d’activitats a desenvolupar durant el primer trimestre, va ser escollit entre més de 200 participants i el premi consisteix en un viatge a la Comunitat Autònoma de Madrid i Castella-La Manxa .

Els alumnes de 4t d’ESO compartiran ruta amb un centre asturià i durant una setmana gaudiran d’una llarga llista d’activitats culturals i lúdiques: visitaran Madrid i els seus museus més importants;  Toledo, i diverses ciutats de La Manxa, així com també Parcs Nacionals com Las Tablas de Daimiel o Las Lagunas de Ruidera.

Ben segur que serà una experiència única!

Celebració del dia de Sant Francesc

 

Ahir vàrem celebrar el dia de Sant Francesc amb moltes activitats diferents i algunes que ja s’han convertit en tradició, com la xocolatada. Gràcies, famílies!

 

Preparam la festivitat de Sant Francesc

Mentres feim proves a les xarxes socials, us informem que demà, dia 4 d’octubre, celebarem Sant Francesc amb una sèrie d’activitats. Xocolatada, manifests i jocs seran els plats forts.

Primer dia d’escola

 

Hem començat el curs amb les piles ben carregades! Les filletes i fillets de primària i els joves de secundària vam celebrar aquest inici amb unes trobades conjuntes on van demostrar que estan motivadíssims per arrencar el nou curs amb energia. 

El nostre lema de centre per a aquest curs, Ets únic/a i et necessitam, ha de ser l’eix vertebrador de les propostes educatives i de la vida diària de l’escola. 

Us animam a viure aquest curs intensament i fer-lo una experiència enriquidora i profitosa!