Sant Antoni 2018

Hem celebrat Sant Antoni i ho hem fet amb activitats relacionades amb la nostra cultura i tradicions.

A ESO varen fer una gimcana cultural i l’alumnat de primària va gaudir dels jocs populars proposats.

Tot acompanyat per una torrada de sobrassada i botifarró espectacular preparada per les famílies. A elles, moltes gràcies!

Algunes imatges de la jornada.

Excursió de primària

Ja tenim publicades a aquesta web algunes imatges de l’excursió conjunta de l’etapa primària a Cala Mitjana. Allà vam poder gaudir dels coneixements d’en Pere Fraga. L’alumnat de 5è i 6è va arribar a Trebalúger mentre feia un taller de descoberta del bosc. Després encara vàrem tenir temps, abans de dinar, d’aprofitar un dia esplèndid a la platja.

Accediu a la galeria

Seleccionats per a “Rutas Literarias”!

La nostra escola  ha estat un dels  16 centres  guardonats a nivell estatal  amb una beca per participar en el programa nacional de Rutas Artísticas, Científicas y Literarias. Aquestes beques són atorgades des del Ministeri d’Educació a centres que presenten un projecte innovador i que motivi  els alumnes en diverses tasques de caire artístic, científic i/o literari. En aquesta convocatòria, el projecte a presentar devia fomentar la lectura de la poesia de Miguel Hernández,  ja que aquest any es commemora el 75 aniversari de la seva mort.

El projecte presentat pel nostre centre, i que recull tota una sèrie d’activitats a desenvolupar durant el primer trimestre, va ser escollit entre més de 200 participants i el premi consisteix en un viatge a la Comunitat Autònoma de Madrid i Castella-La Manxa .

Els alumnes de 4t d’ESO compartiran ruta amb un centre asturià i durant una setmana gaudiran d’una llarga llista d’activitats culturals i lúdiques: visitaran Madrid i els seus museus més importants;  Toledo, i diverses ciutats de La Manxa, així com també Parcs Nacionals com Las Tablas de Daimiel o Las Lagunas de Ruidera.

Ben segur que serà una experiència única!

Celebració del dia de Sant Francesc

 

Ahir vàrem celebrar el dia de Sant Francesc amb moltes activitats diferents i algunes que ja s’han convertit en tradició, com la xocolatada. Gràcies, famílies!

 

Preparam la festivitat de Sant Francesc

Mentres feim proves a les xarxes socials, us informem que demà, dia 4 d’octubre, celebarem Sant Francesc amb una sèrie d’activitats. Xocolatada, manifests i jocs seran els plats forts.

Primer dia d’escola

 

Hem començat el curs amb les piles ben carregades! Les filletes i fillets de primària i els joves de secundària vam celebrar aquest inici amb unes trobades conjuntes on van demostrar que estan motivadíssims per arrencar el nou curs amb energia. 

El nostre lema de centre per a aquest curs, Ets únic/a i et necessitam, ha de ser l’eix vertebrador de les propostes educatives i de la vida diària de l’escola. 

Us animam a viure aquest curs intensament i fer-lo una experiència enriquidora i profitosa!