Seleccionats per a “Rutas Literarias”!

La nostra escola  ha estat un dels  16 centres  guardonats a nivell estatal  amb una beca per participar en el programa nacional de Rutas Artísticas, Científicas y Literarias. Aquestes beques són atorgades des del Ministeri d’Educació a centres que presenten un projecte innovador i que motivi  els alumnes en diverses tasques de caire artístic, científic i/o literari. En aquesta convocatòria, el projecte a presentar devia fomentar la lectura de la poesia de Miguel Hernández,  ja que aquest any es commemora el 75 aniversari de la seva mort.

El projecte presentat pel nostre centre, i que recull tota una sèrie d’activitats a desenvolupar durant el primer trimestre, va ser escollit entre més de 200 participants i el premi consisteix en un viatge a la Comunitat Autònoma de Madrid i Castella-La Manxa .

Els alumnes de 4t d’ESO compartiran ruta amb un centre asturià i durant una setmana gaudiran d’una llarga llista d’activitats culturals i lúdiques: visitaran Madrid i els seus museus més importants;  Toledo, i diverses ciutats de La Manxa, així com també Parcs Nacionals com Las Tablas de Daimiel o Las Lagunas de Ruidera.

Ben segur que serà una experiència única!