Viatges escolars

La nostra escola té establerts, de fa molts anys, dos viatges escolars. Aquests viatges tenen lloc en finalitzar les dues etapes educatives de Primària i Secundària.

Viatge de 6è de Primària

L’alumnat de 6è té l’oportunitat de gaudir de les activitats educatives proposades per la Xarxa de Cases de Colònies de Catalunya al peu de Montserrat. Les cases de colònies de Viladoms de Baix s’han convertit en tot un referent per al nostre alumnat, que espera aquest viatge amb il·lusió. Allà comptem amb la col·laboració de monitors especialitzats en activitats de natura i de lleure.

Des de l’escola considerem que aquest viatge representa un final d’etapa idoni pel seu caire educatiu, alhora que lúdic, potenciant la convivència entre l’alumnat sense oblidar l’adquisició de nous aprenentatges i destreses en un entorn ben diferent del que els infants estan habituats a la nostra estimada illa.

Viatge de 4t d’ESO

Per altra banda, l’alumnat de 4t d’ESO gaudeix cada curs del viatge que s’organitza des de l’escola per celebrar el final de la seva etapa educativa al nostre centre.

Les activitats de lleure i esportives, sense menyscabar les visites de caràcter cultural, vertebren unes jornades on la convivència i l’experiència de visitar indrets nous per l’alumnat suposen un fet que, com diu el mateix alumnat, recorden tota la vida.