Acabam el curs!

Com cada any, en arribar aquestes dates, l’escola duu a terme una sèrie d’activitats que serveixen per tancar el curs.

El Festival d’Estiu va tenir lloc el divendres dia 15 de juny i va comptar amb la participació dels cursos d’educació infantil i els d’educació primària, amb l’ajut inestimable d’alguns companys d’ESO. Representacions i balls van omplir el fosquet de somriures per part de les famílies i amics que els van voler acompanyar en un dia tant assenyalat.

I, a banda de les refrescant excursions d’alguns cursos a la platja, el moment més emotiu per gran part de l’alumnat, especialment el de 4t d’ESO, va ser l’acte de Comiat i Pas d’Etapa del darrer dia d’escola. Donem la benvinguda a l’alumnat d’infantil que ha de començar primària el proper curs, així com també els que passaran de 6è de primària a 1r d’ESO; i el grup de 4t d’ESO s’acomiada de tot el professorat i companys en un acte ben especial.

Des d’aquí volem desitjar a tothom molta sort en aquesta nova etapa que començau i molt bon estiu!