Comença el curs

Encara que una mica tard, feim la primera entrada del nou curs 2018/2019 amb la intenció de ser més constants i actius en aquest punt. 
El curs comença amb algunes novetats que, de ben segur, ja us varen explicar les tutores i els tutors en les diferents reunions d’aula.

Ja sabeu que el lema del curs ha de ser l’eix en torn al qual volten les variades activitats que es duen a terme durant l’any escolar. Les dinàmiques de tutoria, les reflexions diàries i les diferents propostes educatives es serveixen d’aquest lema per donar coherència i sentit a la nostra tasca educativa i, especialment, a la transmissió de valors.

El nostre lema per a aquest curs

El nou lema per al curs 2018/2019 és ben engrescador i va sorgir del propi alumnat. La importància de que els infants adoptin i sentin com a propi el lema va donar lloc a la proposta que fossin ells mateixos els que el proposessin i l’elegissin.

El lema d’aquest curs és, per tant, fruit de les propostes de l’alumnat i el seu propòsit és potenciar les seves habilitats i descobrir-ne de noves.

Un  altre d’aquests canvis és l’ús del Classdojo com a eina de comunicació entre les famílies i l’escola. A part de l’apartat de missatgeria d’aquesta aplicació, també s’usarà com a bloc d’aula. D’aquest forma, els tradicionals blocs que tenia cada curs aniran desapareixent fins a ser integrats totalment en aquesta nova aplicació.

Aquest curs adoptem el Classdojo

I per acabar, una altra de les novetats és el projecte que s’està duent a terme a l’etapa d’ESO. No és altra que la creació d’un canal de youtube elaborat per l’alumnat d’aquesta etapa. Us convidem a seguir-lo que, de ben segur, hi posaran vídeos ben interessants.

Cliqueu a la imatge per subscriure-us al canal d’ESO