El lema del curs 19-20

Sigues l'arquitecte dels teus somnis!Amb el lema d’aquest curs volem ajudar al nostre alumnat a fer realitat els seus somnis. Quan ens plantegem un repte tan ambiciós com aquest, ens solem demanar: què he de fer per aconseguir-ho? Però en realitat, aquesta no és la pregunta més adequada i normalment no porta a bon port. 

En canvi, hi ha una altra pregunta molt més poderosa, i que és la que realment ens ajudarà a fer realitat allò que tant desitgem. És una pregunta que, si la responem, i seguim el camí que ens marca la resposta, ens portarà al lloc on desitgem ser sense cap dubte. 

La clau per aconseguir qualsevol cosa no es troba en el que fem, sinó en el que hi ha dins nostre. Això és una cosa que ens costa bastant acceptar, encara que la vida s’encarrega de recordar-nos-ho dia rere dia. El que aconseguim en aquesta vida depèn molt més del que tenim a dins, que del que fem externament. 

Així doncs, preguntar-se “què he de fer” no sol portar enlloc. En el seu lloc, hi ha una altra pregunta molt més poderosa, i que és la que realment ens ajudarà a fer realitat això que tant desitgem: 

en qui m’he de convertir?

Qui he d’arribar a ser per a poder tenir el que desitjo?

El que tens a la teva vida no depèn tant del que fas, sinó de qui ets. O com diu Darren Hardy en el seu llibre: “si vols tenir més, has de convertir-te en algú millor”.

Hem d’ajudar al nostre alumnat a convertir-se en la persona somniada, aquella persona que té totes les qualitats necessàries per aconseguir allò que cada un d’ells desitja.